Was de zero noodles 1 minuut lang onder koud water goed uit. Leg de noodles op een handdoek te drogen
Leg je kipfilet in wat soya sauce. Kruid zoals jij dit wilt. In het filmpje heb ik de rode marinade gebruikt die je ook wel voor babi pangang gebruikt.
Snij al je groente. De Ui in ringen en paprika in reepjes. De paksoi in kleine stukjes en je wortel julliette.
Droog de noodles goed af en haal zoveel mogelijk vocht eruit. Doe het in een kom en kruid het met de soya en oester-saus, sesam olie, 5 spices poeder, witte en zwarte peper en wat ve-tsin. Meng het goed zodat de kruiden zich lekker kunnen verspreiden
Bak in een pan een beetje zonnebloem olie en doe daarbij de uienringen, fijngehakte gember en knoflook. Bak tot het geurig is en voeg dan de groente erbij en bak het licht op
Als laatste bak je de noodles mee onder voortdurend omscheppen. Al er vocht onderin de pan blijft kun je dit verdikken met wat Xanthaam gum. Op die manier hecht de saus zich ook beter aan de noodles. Schep het nog een keer om en server meteeen
Ik serveer het met wat buikspek en geroosterde kip. Let wel op je hoeveelheden om binnen je calorie deficit te blijven. 50 gram buikspek en 100 gram geroosterde kip is prima.