Begin met het halen van de Kippie shoarma doner bij een Kippie-winkel bij jou in de buurt. Dit bespaart je tijd en geeft een heerlijke, malse basis voor je salade. Vind jouw dichtstbijzijnde winkel op www.kippie.nl. Was de ijsbergsla en snijd deze in grove stukken.Snijd de komkommer in schijfjes en vervolgens in kwartjes.Snijd de vleestomaat in blokjes, de rode ui in dunne halve ringen, en de rode paprika in reepjes.
Doe de tomatenpuree in een kom en voeg er een eetlepel zonnebloemolie aan toe.Snijd een halve komkommer in kleine blokjes en voeg dit toe aan de tomatenpuree.Voeg een scheutje witte wijnazijn en een paar druppels tabasco toe voor een pittige kick.Breng op smaak met een snufje komijnpoeder, verse peterselie en koriander. Roer alles goed door tot een gladde dressing.
Leg de ijsbergsla op een groot bord of in een schaal. Verdeel de komkommer, tomaat, rode ui en paprika gelijkmatig over de sla. Leg de Kippie shoarma doner bovenop de salade. Besprenkel de salade met de zelfgemaakte dressing en serveer direct. Gebruik van je dressing niet meer dan 4 eetlepels